Termeni şi condiţii

 
Accesarea şi utilizarea site-ului Cashtiga.ro este supusă următorilor termeni şi condiţii. Cashtiga.ro, denumită în continuare ca „noi”; „noastre”; „nostru”, „ne”, etc. Prin accesarea site-ului nostru sau înregistrarea ca membru, dumneavoastră, ca şi utilizator, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile noastre.
 
 
 
1. Crearea şi încetarea conturilor de utilizatori.
 
Noi permitem crearea un singur cont pentru fiecare persoană. Conturile se folosesc numai pentru uz personal; conturile utilizate pentru exercitarea unei activităţi economice trebuie, în mod obligatoriu, să obţină o autorizaţie prealabilă care este solicitată nouă şi aprobată de noi.
 
În cazul în care urmează să se facă foarte multe achiziţii de pe un cont pentru alte persoane, este necesară o autorizare prealabilă din partea noastră. Ne rezervăm dreptul de a refuza şi/sau de a anula calitatea de membru fără a fi necesar să indicam motivele.
 
Pentru a putea fi membru, trebuie să aveţi minimum 14 ani.
Prin înregistrarea contului sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea acestuia. Cashtiga.ro nu poate fi făcut responsabil pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului. Informaţiile furnizate pentru înregistrare pe site/înregistrarea contului trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligaţi să ne furnizaţi corect numele, adresa şi alte informaţii utile.
 
2. Recompense Cashback
 
Dumneavoastră înţelegeţi şi acceptaţi în continuare că Cashtiga.ro nu este un comerciant şi că achiziţiile efectuate de dumneavoastră nu sunt făcute de pe Cashtiga, ci direct de la comercianţi.
Ca membru înregistrat Cashtiga, dumneavoastră veţi putea primi bani sau un procent din suma platită la achiziţionarea de produse/servicii, denumit ‘cashback’. Cashback-ul este un comision plătit de comercianţi pe care noi vi-l returnăm. Întregul comision pe care îl primim de la comercianţi va fi alocat contului dumneavoastră.
 
Noi percepem o taxă anuală de administrare de 10 LEI (care este specificată în profilul dumneavoastră de membru), taxa care se retrage din suma pe care fiecare client o dobândeşte în decursul unui An. Un “An” este considerată o perioadă de douăsprezece luni, care începe din momentul în care deveniţi membru.
 
Vă rugăm să reţineţi că există diverse circumstanţe în care o tranzacţie cu un comerciant poate să nu reprezinte o tranzacţie valabilă, sau dintr-o tranzacţie să nu poată rezulta Cashback. Paginile noastre de ajutor oferă informaţii suplimentare privind aceste situaţii. http://cashtiga.ro/faqs
 
Cashtiga face eforturi rezonabile ca informaţia să fie prezentată corect şi clar. Reţineţi că toate tranzacţiile pe care le realizaţi nu sunt împreună cu noi, ci cu comerciantul propriu-zis.
 
Ocazional, comercianţii pot reduce sau mări comisionul plătit, caz în care cashback-ul prezentat de site-ul nostru poate fi incorect. Noi vom alimenta întotdeauna contul dumneavoatră în conformitate cu comisionul pe care îl primim de la comerciant - fie el mai mult sau mai puţin decât cel indicat pe site.
 
Când vom înregistra o tranzacţie în contul dumneavoastră, vom credita contul dumneavoastră cu comisionul care va avea statusul “în aşteptare”. După ce comerciantul confirmă tranzacţia, statusul sumei va fi marcat ca şi “confirmat” - acest lucru poate dura 30 de zile sau mai mult de la data achiziţionării. În cazul în care produsele achiziţionate sunt returnate sau comanda este anulată în orice mod, atunci plata Cashback – ului nu se va realiza.
 
Vă rugăm să reţineţi că suma cashback poate fi obţinută numai atunci când accesaţi site-ul comerciantului de pe un link prezentat la noi pe site, numai dacă sunteţi logat pe site-ul nostru. Se poate ca unii comercianţi să nu plătească comision în cazul achiziţiilor repetate de pe site-ul lor- nu ne asumăm responsabilitatea pentru această situaţie.
 
Vă rugăm să reţineţi că vă puteţi maximiza posibilitaţile de a dobândi comision din urma mai multor achiziţii dacă accesaţi site-ul comerciantului direct din Cashtiga înainte de fiecare achiziţie. În plus, o să primiţi cashback-ul numai dacă aţi accesat link-ul către comerciant direct de pe Cashtiga. Dacă vizitaţi un comerciant prin intermediul altui site (chiar dacă acesta este listat pe Cashtiga), atunci o să primiţi doar cashback-ul oferit de pe site-ul iniţial pe care l-aţi vizitat: un exemplu ar fi un serviciu de comparaţie unde sunteţi plătit cu o sumă mică doar pentru a căuta un produs. Achiziţiile efectuate prin intermediul link-urilor pe site-ul asemănător nu vor fi eligibile pentru Cashback-ul suplimentar.
 
Nu putem fi ţinuţi răspunzători în cazul în care comerciantul nu ne validează vânzarea. Comercianţii aplică propriile reguli pentru a determina tranzacţiile autentice, adică o încercare de a câştiga bani pur şi simplu, accesând în mod repetat o pagină sau creând un cont fără nici o intenţie de a continua să utilizeze / să cumpere de pe site-ul lor, ar putea fi considerat ca neautentic. Aceste reguli pot sau nu pot fi afişate de noi sau de distribuitor si pot fi discreţionare.
 
În cazul în care computerul dumneavoatră este folosit pentru accesarea mai multor conturi Cashtiga (de exemplu, soţ şi soţie), atunci repetatele tranzacţii de pe aceste conturi multiple, pot fi considerate utilizări abuzive.
 
În timp ce vom încerca să recuperăm comisioanele lipsă, în orice moment, ne rezervăm dreptul de a nu urmări plăţile comisioanelor lipsă, în special atunci când nu se face nicio achiziţie. În cazul în care plăţile restante sunt achitate ulterior de către comerciant, atunci contul dumneavoatră va fi creditat. Întotdeauna vom plăti membrilor noştri comisionul dacă banii au fost primiţi de la comerciant şi sunt înregistraţi a reveni contului unui membru, dacă a existat o achiziţie, în urma căreia comisionul a fost primit de către noi, dar numai în situaţia în care contul este încă activ, dacă tranzacţia este considerată valabilă de noi şi de comerciant, precum şi dacă aţi îndeplinit condiţiile de plată.
 
Când comisionul a fost achitat de către un comerciant, este posibil să primiţi o sumă mai mică decât ati fi aşteptat. Acest lucru se datorează faptului că suma primită de către noi este mai mică decât suma stabilită iniţial. În urma cererilor dumneavoastră, se deschide o anchetă pentru a înţelege de ce un comerciant nu a plătit comisionul, ancheta care se închide, de obicei, dacă nu a fost soluţionată în termen de şase luni.
 
 
3. Program de plată
 
Plăţile cashback vor fi efectuate la cererea dumneavoastră. Veţi putea solicita o plată cashback îndată ce soldul contului dumneavoastră atinge pragul pentru tipul de plată selectat, acesta fiind de 100 lei.
 
Retragerea fondurilor este o optiune integrată în contul dumeavoastră. Procesarea acestei operaţiuni se poate realiza de către noi prin transfer Paypal în contul indicat de dumneavoastră.
Odată ce o plată a fost efectuată, va exista o perioadă scurtă de aşteptare înainte de a putea solicita următoarea plată. Se poate efectua o singură plată pe lună. Dacă un comerciant întârzie efectuarea plăţii sau îşi încetează activitatea prestată prin intermediul site-ului nostru, vom face toate eforturile rezonabile pentru a recupera cashback-ul, dar nu putem garanta plata când nu am primit fondurile de la comerciant sau agenţii acestuia.
 
Veti pierde drepturile asupra fondurilor existente în contul dumneavoastră în situaţia în care contul dumneavoastră devine inactiv sau este dezactivat. Tranzactiile pot fi limitate sau anulate în mod discreţionar pentru a ne asigura că plătile se fac conform condiţiilor site-ului. Detaliile privind plăţile trebuie păstrate de dumneavoastră pentru a evita pierderea plăţilor scadente. Plăţile făcute către destinaţii incorecte nu pot fi întotdeauna recuperate şi pot fi supuse unei taxe de recuperare. Noi nu vom putea fi traşi la răspundere pentru întârzieri în plată sau pentru consecinţele păţiilor făcute cu întârziere. În orice moment, ne rezervăm dreptul de a pune cererile de plată în aşteptare în cazul efectuării oricarui tip de investigaţie. Această situaţie ar fi posibilă în cazul în care este detectată o activitate neobişnuită a contului şi este necesar un control pentru a considera tranzacţiile ca fiind autentice.
 
 
4. Conturi Inactive
 
În scopul de a minimiza cheltuielile generale de administrare, ne rezervăm dreptul de a inchide conturile inactive.
 
Pentru ca un cont să se menţină activ, nu solicităm să realizaţi achiziţii, dar trebuie să vă conectaţi la contul dumeavoastră cel putin o data la 18 luni.
 
 
5. Modificarea acordului
 
Putem modifica oricare dintre termenii şi condiţiile prevăzute în prezentul acord, în orice moment, la libera noastră discreţie şi pentru orice motiv. Acordul revizuit va fi publicat pe acest site.
 
Noii termeni si conditii vor intra in vigoare in 7 de zile de la data la care au fost modificati si v-au fost adusi la cunostinta.
 
 
6. Diverse
 
In cazul nerespectarii dispozitiilor prezentului act, vom lua măsuri pentru remedierea acestor încălcări. Lipsa acestor măsuri nu presupune că am renunţat la dreptul nostru de a pune în aplicare prevederile acestui Acord.
 
 
7. Politica de confidenţialitate
 
Politica noastră de confidenţialitate descrie modul în care ne ocupăm de informaţiile contului dumneavoastră şi de măsurile pe care le luăm pentru a asigura confidenţialitatea datelor dumneavoastră.
 
Politica noastră de confidențialitate poate fi consultată aici: http://www.cashtiga.ro/acord-de-confidentialitate
 
 
8. Drepturi de autor
 
Cashtiga este protejat de legea drepturilor de autor. Continutul site-ul, în întregul lui ori în parte, este destinat exclusiv utilizării în scop personal. Nu aveţi dreptul de a reproduce sau de a pune la dispoziţie/ de a prezenta vreo parte a site-ului, cu sau fără modificări, decât pentru utilizare personal. Nu aveti dreptul de a folosi, de a reproduce sau de a pune la dispozitie date de pe site/ părţi din site fără a avea acordul nostru scris manifestat expres Nu puteţi reproduce sau pune la dispoziţie informaţii cuprinse în site fără acordul nostru explicit scris. Nu puteţi difuza elemente din site sau exploata comercial acest site, fără acordul expres scris al Cashtiga. Ne rezervăm toate celelalte drepturi.
 
Copierea, distribuirea, transmiterea, postarea, folosirea link-urilor sau modificarea site-ului fără permisiunea în scris este strict interzisă.
 
 
9. Despăgubiri
 
Va obligati să despăgubiţi Cashtiga pentru orice pierdere, răspundere, pretenţie, cerere, daune sau cheltuieli (inclusiv cheltuieli judiciare) care pot apărea în legătură cu utilizarea acestui site.Ne vom strădui ca informaţiile prezentate pe site sa fie actuale şi adevarate, acţionând cu prudenţă şi diligenţă corespunzătoare. Totuşi, nu oferim nicio garanţie în privinţa acurateţii informaţiilor de pe site şi nu ne asumam răspunderea pentru nicio eroare sau omisiune. Nu ne asumăm răspunderea pentru nicio deteriorare sau pierdere cauzată ca urmare a folosirii site-ului.
 
 
10. Conectarea site-urilor externe
 
Ne bucură asocierea cu alte site-uri, cu toate astea, nu permitem ca paginile noastre să fie încărcate în cadre pe alte site-uri. Nu permitem link-uri de la oricare alte site-uri ce conțin materiale interpretate ca jignitoare.
 
 
11. Link-uri către site-uri externe.
 
Cashtiga se conectează la diverse site-uri pentru informare și ca un serviciu pentru utilizatorii noștri. Site-urile externe nu sunt sub controlul nostru şi nu suntem răspunzători pentru conținutul site-urilor asociate. Prin listarea sau conectarea la un alt site, noi nu susţinem în nici un fel și nu ne asumam răspunderea în privinţa conținutului. Nu garantăm că link-urile vor funcționa tot timpul și nu putem controla disponibilitatea paginilor. În situaţia în care considerați că un link este nepotrivit sau jignitor, sau găsiţi un link nefuncţional, vă rugăm să ne anunțați astfel încât să îl putem elimina.
 
12. Utilizarea neautorizată a site-ului
 
Daca se constată că site-ul Cashtiga este modificat în orice fel, inclusiv prin modificarea de URL-uri, postarea neautorizată a URL-urilor în media, indexarea paginilor fără acordul nostru, folosirea de scripturi automate sau oricare alt mod de utilizare necorespunzătoare vom putea închide contul dumneavoastră și orice câştiguri ale dumneavoastră pot fi anulate. Pentru a proteja comercianții, orice abuz al unei oferte poate duce la revocarea tranzacției. Orice tranzacții considerate a fi de natură suspectă, pot fi verificate de către noi și / sau de comercianţii implicaţi; în acest caz, puteti cere informații suplimentare privind tranzacțiile dumneavoastră. Din cauza acestei verificări,vom putea transmite orice detalii pe care le-ați furnizat comerciantului și agențiilor sale. Numele de utilizator nu trebuie să fie jignitor, nici utilizat într-un mod care poate reprezenta mărci comerciale sau nume de mărci, fie deținute de Cashtiga sau alte entităţi comerciale. În aceste cazuri, vi se va cere să modificaţi numele de utilizator cu unul potrivit.
 
13. Menţiuni legale cu privire la programele de tip virus
 
Facem eforturi rezonabile pentru a testa materialul înainte de publicarea acestuia pe site-ul nostru. În situaţia puţin probabilă de pierdere, întrerupere, distrugere a datelor dumneavoastră sau a computerului dumneavoastră care ar avea loc în timp ce folosiţi site-ul nostru, nu putem fi ţinuţi răspunzători pentru aceste pierderi, neplăceri sau prejudicii.
 
14 . Menţiuni legale
 
Utilizarea site-ului este în totalitate răspunderea dumneavoastră. Cashtiga nu este răspunzător pentru niciun prejudiciu care rezultă din folosirea site-ului. Cashtiga nu are nicio răspundere pentru acoperirea pretenţiilor terţilor, de orice natură, care pot rezulta din utilizarea, copierea sau falsificarea website-ului sau a conţinutului acestuia de către terţe persoane neautorizate de Cashtiga, indiferent dacă Cashtiga a fost informat, a cunoscut sau trebuia să cunoască această posibilitate.
Nu garantăm că funcțiile cuprinse în materialul de pe acest site vor fi neîntrerupte sau fără erori , că orice neclarităţi ce ar putea apărea vor fi rezolvate sau că acest site sau serverul care îl face disponibil nu conţin programe de tip virus sau că reprezintă întreaga funcționalitate, acuratețe, şi siguranţă a materialelor. În nici un caz nu vom fi răspunzători pentru orice pierderi sau daune, inclusiv, pierderi sau daune indirecte sau de consecință, sau orice pierderi sau daune care pot rezulta din utilizarea sau pierderea posibilităţii de a folosi datele sau foloasele obținute din sau în legătură cu utilizarea de Cashtiga . Acești termeni și condiții vor fi administraţi de legile din Republica Irlandei . Orice litigii care pot apărea din termenii și condițiile de faţă, vor fi supuşi jurisdicției exclusive a instanțelor judecătorești din Republica Irlanda . Sunteți de acord cu jurisdicția exclusivă a instanțelor Republicii Irlanda în toate litigiile care decurg din sau în legătură cu utilizarea acestui site. Utilizarea acestui site este neautorizată în orice jurisdicţie care nu dă rezultat tuturor prevederilor acestor termeni si condiţii, inclusiv, al acestui alineat . Dacă orice parte a acestui acord este determinată să fie nulă sau inaplicabilă în conformitate cu legislația activă la momentul dat inclusiv în ceea ce priveşte refuzul la garanție și limitarea de răspundere stabilită mai sus, atunci prevederea nevalidă sau neaplicabilă va fi înlocuită de o prevedere validă, aplicabilă, cu sensul cel mai apropiat de intenția prevederii originale, iar restul contractului va continua în vigoare.

Cele mai vizitate magazine online