Întrebări  frecvente

 
Ce este cashback-ul ?
 
Pentru fiecare tranzacţie facuta prin intermediul site-ului, Cashitga.ro primeşte un comision. Cashback-ul reprezintă acest comision, pe care îl înmânăm utilizatorului ce a cumpărat prin noi.
 
 
Este cashback-ul garantat?
 
Garantăm 100% din cashback-ul ce vi se cuvine în urma cumpărăturilor realizate pe site-urile partenere. Exista însă situaţii deosebite în care comercianţii pot refuza plata cashback-ului din unul dintre următoarele motive:
            -comanda a fost returnată, anulată sau modificată;
 
            -comanda nu a fost finalizată online;
 
            -nu aţi îndeplinit termenii şi condiţiile impuse de Cashtiga şi / sau ale comerciantului;
 
            -situaţia în care a fost utilizat un cod de reducere sau un card cadou neautorizat de Cashtiga;
 
            -magazinul şi-a încetat activitatea sau a intrat în insolvenţă.
 
În general însă, dacă se respectaţi termenii şi condiţiile din descrierea magazinului şi vă asiguraţi că urmaţi procesul recomandat, riscul ca dvs. să nu primiţi cashback-ul este foarte redus.
 
 
Cum se poate reduce riscul de a nu primi cashback?
 
Asiguraţi-vă că setările browserului permit incarcarea cookie-urilor, pop-up-urilor, Javascript -ului şi încărcarea automată a imaginilor din surse externe. Setările de securitate ale browser-ului trebuie configurate pentru a fi la nivelul minim.
 
Înainte de a comanda prin Cashitga este recomandat să stergeţi cookie-urile şi fişierele temporare ale browser-ului (vă rugăm să reţineţi că acest lucru vă poate decontacta de pe Cashtiga şi va fi necesară o nouă autentificare). Acest lucru variază în funcţie de browser-ul utilizat.
 
Utilizarea link-urilor furnizate de Cashtiga creşte şansele ca dvs. să primiţi cashback-ul aferent. Subliniem faptul că accesarea site-urilor magazinelor prin link-uri directe nu garantează în nici un fel primirea cashbacku-lui.Trebuie utilizate mereu link-urile furnizate de Cashtiga pentru a accesa site-ul unui comerciant.
 
În situaţia în care achiziţia se finalizează la telefon cashback-ul devine invalid deoarece acesta este oferit doar în cazul comenzilor online.
 
Coduri de reducere si coduri cadou – Pentru a beneficia de cashback vă rugăm să utilizaţi doar codurile de reducere furnizate de Cashtiga. Folosirea altor coduri de reducere ce nu au fost furnizate de Cashtiga pot să ducă la alocarea cashback-ului către alte persoane.
  
 
Cum pot să ştiu când am câştigat cashback pentru cumpărăturile mele?
 
Valorea cashback-ului va fi afişată în rubrica „Câştiguri recente” de pe pagina de profil. Cu toate acestea, întregul proces ce duce la acordarea cashback-ului este împărţit în mai multe etape ce au fost detaliate mai jos (în contul dvs. puteţi observa cum tranzacţiile trec prin acest proces ):
 
În aşteptare – acest lucru înseamnă că achiziţia a fost înregistrată dar nu este încă validată (confirmată) de către comerciant şi nu există nici o garanţie, la acest moment, că suma de cashback va fi plătită.
 
Confirmat – acest lucru înseamnă că noi am primit cashback-ul alocat pentru achiziţia dvs.şi puteţi să faceţi retragerea.
 
  Plătit: acest lucru înseamnă că banii au fost trimişi prin transfer bancar sau alocaţi în contul dumneavoastră Paypal. 
 
 
Cât durează întregul proces al acordării cashback-ului?
 
Acest lucru depinde foarte mult de partenerii noştri şi, de asemenea, de tipul achiziţiei. De exemplu, confirmarea cashback-lui pentru o poliţă de asigurare durează până la 3 luni deoarece compania de asigurări trebuie să se garanteze că poliţa nu a fost anulată.
 
Statusul  “În aşteptare” – poate dura de la 0 până la 3 zile.
Statusul   “Confirmat” – poate dura de la 7 până la 120 de zile din momentul iniţierii.
Statusul “Plătit” – acesta se va concretiza la sfârşitul lunii în cazul în care Cashtiga a primit cererea dumneavoastră   de retragere.
 
Detaliile menţionate mai sus sunt doar indicaţii şi nu sunt garantate. Trebuie folosite ca îndrumare şi nu în sens de garanţie. 
 
 
Cât costa acest serviciu?
 
Înscrierea pe Cashtiga este Gratuită.Cu cât mai mulți membrii Cashtiga exista, cu atât crește puterea noastră de cumparare astfel crescând de asemenea capacitatea noastră de a obține cele mai bune oferte si reduceri pentru utilizatorii Cashtiga. La prima retragere se va reţine o mică taxă anuală de administrare a contului. Aceasta va fi vizibil în profilul contului dumneavoastră. Apoi, începând cu următoarele plăţi alocăm 100% din cashback-ul câştigat în contul dumneavoastră de Paypal (sau dacă preferaţi în cel de bancă )
 
 
Cum intru în posesia cashback-ului?
 
Cashtiga plăteşte orice cashback datorat până în data de 5 ale fiecărei luni, potrivit cererii dumneavoastră de plată. Nu vom putea aloca sume mai mari de 300 Lei conturilor Paypal. Daca totalul caștigurilor lunare depașește 300 Lei va trebui sa optați pentru retragerea in contul dvs. Bancar. Puteți modifica setarile contului dvs. În ceea ce privește retragerea urmând pașii de mai jos:
 
-intrați in contul dvs. și accesați setarile;
-selectaţi „Setari Plata”;
-selectaţi „ Banca” (vizibilă in partea de jos a „Metodei de Plata”;
-introduceţi numele titularului de cont;
-introduceţi numele băncii la care aveţi contul;
-introduceţi numarul contului;
-apasaţi pe butonul „Salvează”
 
 
Care este „sumă minimă de plată”?
 
În prezent, suma minimă de plată este de 100 Lei.
 
Mulţi dintre utilizatorii Cashtiga nu aleg să-şi menţina câştigurile în cont dupa ce au depaşit pragul minim necesar retragerii, în vederea acumulării unei sume mai mari. Dacă optaţi pentru plata prin Paypal iar soldul contului dvs. depaşeşte 350 de Lei, vă rugăm să reţineţi că nu putem credita contul de Paypal cu mai mult de 350 de Lei. Suma maximă de 350 lei va fi livrată in contul de Paypal, fară sa afecteze restul din suma acumulată, aceasta rămânând in contul Cashback,  Doar prin transferul bancar se pot retrage mai mult de 350 de lei.
 
 
Ce trebuie să fac pentru a fi plătit prin Paypal?
 
Pentru a retrage prin Paypal trebuie doar să introduceţi adresa de email pe care o utilizaţi pentru contul dvs. Acest lucru este suficient pentru ca noi să credităm contul de Paypal la cererea dumneavoastră. Cashtiga plăteşte  cashback-ul datorat până în data de 5 ale fiecărei luni, potrivit cererii dumneavoastră de plată.

Cele mai vizitate magazine online