1
ofertă
Libris este una dintre cele mai importante librării online din România. În contextul actual, www.libris.ro se dorește a fi soluția rapidă și eficientă pentru oamenii ocupați dar interesați de cele mai noi apariții editoriale și muzicale. O ofertă de peste 20000 de cărți în limba română, peste 130000 de cărți în limba engleza muzică și filme, mii de titluri la reducere, actualizarea permanentă, livrări directe din stoc în conditii avantajoase, suport tehnic și telefonic de calitate sunt doar câteva din atuurile libris.ro.
1
ofertă
Înfiinţată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania care şi-a pastrat celebritatea în industria cărţii. Din magazinul online puteţi achiziţiona atât cărţile favorite în forma lor clasică sau e-books, cât şi cadouri pentru cei dragi, la preţuri accesibile.
1
ofertă
OKIAN este cea mai mare librărie online din România cu peste un milion de titluri de carte profesională, educaţională şi beletristică, cărți în limba engleză și română, categorii diverse: pedagogie, termodinamică, medicină naturistă, sculptură, religie, sport extrem și multe altele.
1
ofertă
Cărturești.ro este o librărie, cu tot ce înseamnă aceasta. Aici găsești orice, de la cele mai recente traduceri la ediţii rare de carte, de la jocurile îndrăgite ale copilăriei la cele mai trăznite jucării, de la hârtie pentru acuarelă la plannere minuţioase, de la porţelanuri fine la French Press.
1
ofertă
Books Express a apărut din dorința de a crea o apropiere între oameni și cărți, acces rapid la literatura străină și la titlurile de specialitate. Produsele disponibile împletesc sfera vieții de zi cu zi. La Books Express gasiti cărți de specialitate pentru îmbunătățirea vieții profesionale, titluri de ficțiune, lifestyle și dezvoltare personală, alături de cărțile pentru copii, în limba engleză și germană. 
1
ofertă
Editura TREI a aparut la jumatatea deceniului '90, intr-o perioada în care piata editoriala romaneasca de-abia se dezmortea, incercând sa se reabiliteze dupa lunga penurie de carte din perioada comunista. Orice pasionat de lectura poate gasi titluri interesante in colectiile Grupului Editorial TREI: de la fictiune, psihologie, la istorie, carte pentru copii, literatura de lifestyle, fantasy, poezie, carti educative si ghiduri practice.
1
ofertă
Cartepedia este o librărie online care și-a început activitatea in 2014. Ofera pasionaților de lectură o platformă care îmbină avantajele unei librării fizice - librari cu experiență, care vin în ajutorul clientului - cu beneficiile unui e-commerce - reduceri și cumpărături rapide.
1
ofertă
Lansat din profundă dragoste pentru copii, magazinul online de jucarii Ookee încearcă să aducă permanent pe piaţă jucării educative din branduri renumite. Cei de la Ookee cred că educaţia copiilor poate fi modelată, într-o mare masură, prin calitatea şi tipul jocurilor şi jucăriilor utilizate. Din lemn, pluş, plastic, metal, cele peste 30.000 de produse pe care le oferă sunt destinate construirii şi dezvoltării inteligenţei şi personalităţii copiilor sub indrumarea atentă a părinţilor şi educatorilor.
1
ofertă
Reteaua de librării Humanitas a fost infiinţată în 1993 şi dispune de o reţea de 16 librării fizice şi o librărie online, care comercializează cărţile Humanitas şi ale altor 300 de edituri, audiobook-uri, muzica, filme etc., fiind prima tentativă privată de a sparge monopolul statului în domeniul difuzării de carte.
1
ofertă
Editura NICULESCU a fost infiintata in 1993 si are un profil editorial axat pe dictionare, limbi straine (ghiduri de conversatie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru incepatori etc.), carte scolara, harti, ghiduri de calatorie, beletristica, informatica, lucrari de informare, utilitare, carti pentru copii etc.
1
ofertă
LibrariaDelfin.ro este o librarie online care a debutat in anul 2011 si are ca interes central facilitarea accesului publicului, oriunde s-ar afla, la cartile mult dorite. Misiunea asumata inca de la inceput a fost si este aceea de a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor. Prin intermediul acestei platforme, Libraria Delfin, ofera pasionatilor de lectura si nu numai, servicii de inalta calitate, reduceri substantiale, cumparaturi si livrari rapide.
1
ofertă
Pickaboo ofera o gama variata de produse de cea mai inalta calitate ce se incadrează perfect in cerintele si tendintele actuale. Aici poţi gasi cele mai haioase si mai inventive/ educative produse, ideale pentru dezvoltarea copiilor tai. 
1
ofertă
Sound Creation este un magazin online lansat din 2006, iar mai târziu a devenit şi un magazin brick-n-mortar în Timișoara. Sound Creation are anual zeci de mii de comenzi online provenind din toată ţara, Servind o nișă mai specială, sau chiar mai multe nișe: de la muzicieni amatori, până la profesioniști, ingineri de sunet, producători muzicali, instituții de stat și companii integratoare de sisteme.
1
ofertă
BOOKZONE ofera una dintre cele mai mari selectii de carți din Romania, cu livrare naționala si internationala pentru toți pasionatii de carte. Libraria online este completata de o editura proprie care publica autori indragiti de cititorii din toată tara si nu numai.
1
ofertă
Editura Diana vă propune o gamă variată de auxiliare și materiale didactice pentru învăţământul preşcolar şi primar, realizate la standarde europene, în condiţii grafice deosebite, în conformitate cu programele şcolare aprobate de Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice, având ca finalitate accesul fiecăruia la o educaţie de calitate; pentru că educaţia deschide drumuri în viaţă.
1
ofertă
LIBREX este cea mai dinamică librarie online, 100% românească, cu o creștere spectaculoasă în ultimii ani și care își propune dublarea business-ului în fiecare an.
1
ofertă
Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte.

Cele mai vizitate magazine online