Planifica-ti vacanta perfecta cu cele mai tari oferte!

fashion3
Indiferent ca ati inceput deja sa va faceti bagajele pentru vacanta mult asteptata sau ca sunteti inca in cautarea destinatiei ideale, Cashtiga.ro va sare in ajutor, amintindu-va cateva aspecte esentiale de care ar trebui sa tineti cont atunci cand va planificati concediul.
Daca inca nu v-ati hotarat inca asupra locatiei in care sa va simtiti cat mai relaxat, Fly Go vine cu propuneri de vacante city break incepand de la 91 euro.
Vara alegem, de regula, destinatii de vacanta unde ne putem bucura de soare, de plaja si de apa, insa orice preferinte ati avea in ceea ce priveste destinatia vacantei, aceasta trebuie planificata corespunzator, astfel incat sa nu va lipseasca absolut nimic.
Bagajul pentru vacanta se poate limita usor la ceea ce ai nevoie, insa daca esti o persoana mai putin organizata, noi venim in ajutorul tau, astfel incat vacanta ta sa fie una reusita.
Piesa de rezistenta a verii o reprezinta rochia lejera. Pe Bon Prix gasesti o gama larga de rochii reduse cu pana la 50%, modele casual pe care le poti purta la iesirile in oras, dar si modele de rochii de plaja.In plus, beneficiezi si de 12% cashback la orice achizitie.
Pentru ca si comfortul picioarelor tale este foarte important, pe DePurtat.ro gasesti o gama variata de sandale reduse cu pana la 41%. Profita si tu de oferta si achizitioneaza-ti modelul preferat.
Daca nu stii inca ce costum de baie sa alegi, Astratex vine in ajutorul tau cu modele de costume de baie in tendinte, fie ca alegi sa porti un costum in doua piese sau unul intreg. Profita si tu de ultimele reduceri si alege-ti costumul de baie de la Astratex, unde primesti si 11% cashback la achizitie.
Un alt accesoriu indispensabil al vacantelor tale il reprezinta ochelarii de soare. Polaroid ofera o gama diversa de forme si culori care sa raspunda oricarei preferinte. Alegi ochelarii Polaroid pentru ca pur si simplu te transforma, oferindu-ti acel aer sofisticat ce vine la pachet cu multa incredere in sine. Pe Lensa.ro, gasesti modele diverse din brandul Polaroid, reduse cu pana la 35%.
Vacantele sunt intotdeauna perioade incitante, asa ca asigura-te ca le planifici din timp, ca sa nu uiti niciunul din lucrurile importante care iti fac calatoriile cu adevarat extraordinar. Cashtiga.ro te ajuta sa nu uiti detaliile importante si sa economisesti si bani la achizitiile tale.

Iepurasul nostru are oferte de sarbatoare

gray-bunny-with-a-present

Pe lângă semnificațiile religioase, Sărbătoarea Paștelui vine însoțită și de multe alte obiceiuri și motive. Probabil cel mai cunoscut este motivul Iepurașului de Paște, care aduce cadouri copiilor, dar nu numai.
Tradiția a fost adaptată după cerințelor celor mari, aceștia dorindu-și să fie în pas cu moda în aceste momente și să-i surprindă pe cei din jurul lor cu cele mai frumoase cadouri!
Iepurașul de Paște a căutat cele mai bune oferte și a ales să vi le propună pe Cashtiga.ro
De la iepuraș primești outfituri să te înnoiești; acesta este mesajul celor de la Originals, care au propus diverse articole de îmbrăcăminte începând de la 17 lei, astfel că vă puteți completa oricând ținutele după cele mai noi tendințe .
Dacă vă gândiți la un cadou special, florile vor avea efectul așteptat, fiind alegerea perfectă pentru persoanele dragi. Pe Floria găsești aranjamente florale de primăvară începând de la 100 lei. Alegeți să îi impresionați astfel pe cei dragi și nu veți regreta!
Pentru că cei mici sunt vedetele Iepurașului, Cashtiga.ro vă oferă cadourile perfecte de la Noriel, acestea fiind reduse cu până la 50% și puteți beneficia de un cashback la cumpărături de 5%.
Flanco, Nemira sau Watchshop propun alte oferte surprinzătoare, de unde vă puteți inspira în alegerea cadourilor .
Indiferent pentru cine alegeți să faceți un cadou, pe Cashtiga.ro găsiți oferte diverse, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, oricare ar fi preferințele lor.

Cadouri pentru cupluri

7027776-love-heart-gift-box-ribbon-pink

14 februarie, Valentine`s Day sau Ziua Îndrăgostiților, este ziua cea mai așteptată de toate cuplurile din lume pentru a-și arăta dragostea. Indiferent de vârstă și de părerea pe care o ai despre Ziua Îndrăgostiților, data de 14 februarie poate reprezenta un bun moment pentru tine și pentru partenerul tău de a sărbători dragostea. Florile, bijuteriile și parfumurile sunt cadourile cele mai dorite de femei, de Sfântul Valentin. Reprezentanțele sexului frumos recunosc că, de sărbătoarea dragostei, și-ar dori să fie surpinse cu cele mai inedite cadouri.
Fie că știi ce cauți de Sfântul Valentin, fie că ai mai multe idei de cadouri pentru persoana iubită, poți să îi transimiți un mesaj de dragoste cu ajutorul site-ului Edulce care îți oferă posibilitatea de a dărui un tort în formă de inimă, un cadou surpriză perfect pentru momentele dulci!
Poți miza însă și pe cadouri mai practice! Astfel, poți să-i achiziționezi unul din ceasurile reduse cu până la 85% oferite de Elefant sau un parfum de la doar 70 lei și poți beneficia și de 7% cashback, dacă alegi să faci cumparatuile prin Cashtiga.ro.
Dacă partenerul sau partenera este pasionat(ă) de tehnologie , poți alege să-i cumperi unul din produsele oferite de Evomag, profitând de reducerea de până la 40% la articolele selecționate.
Ziua de 14 februarie reprezintă și prilej de a face o surpriză celor dragi, astfel că poți alege din sutele de cadouri propuse de Sportswoomie, reduse cu până la 20% și primești și 5% cashback la cumpărături!
Indiferent de preferințe, pe cashtiga.ro găsești oferte diversificate și beneficiezi și de cashback. Alege cadoul perfect de pe site-ul nostru și transformă Valentine’s Day într-o sărbătoare de neuitat!

Idei de cadouri de Craciun

christmas-gifts

Spiritul sărbătorilor este de fapt magia care ne vrăjește tot anul. Indiferent de vârstă, peste 90% din oamenii care sărbătoresc Crăciunul consideră că luna decembrie este cea mai frumoasă lună din tot anul.

Sărbătorile înseamnă în primul rând familie. Este perioada din an în care familia petrece cel mai mult timp împreună, se redescoperă și se bucură reciproc de prezența tuturor, dar este și luna dedicată cadourilor.

În febra cumpărăturilor, Cashtiga.ro te ajută să alegi cadoul potrivit pentru cei dragi, oferindu-ți și cashback la cumpărături. Vei reuși astfel să aduci magia Crăciunului mai aproape oferind cadouri minunate celor dragi. Poți alege cadoul perfect dintre sutele de produse cu reducere de până la 52% oferite de Elefant.

Fie că ești în căutarea unei surprize pentru jumătatea feminină, sau pentru cea masculină, poți alege dintre sutele de ceasuri si accesorii online de la Watchshop care sunt reduse acum cu până la 30%.

Kurtmann pune la dispoziția doamnelor și domnișoarelor rochii Asos reduse cu până la 70%, astfel încât ținuta de Craciun sau pentru noaptea dintre ani sa fie una impecabilă. În plus, puteți beneficia de 12% cashback la cumpărăturile dumneavoastră.

Pentru pasionații de electronice și electrocasnice, Flanco oferă până la 45% reducere la produsele Philips și 10% cashback la orice achiziție.

Fii inspirat, alege dintre sutele de cadouri disponibile și bucură-te de economii la orice achiziție făcută prin Cashtiga.ro!

Super oferte de Black Friday

shutterstock_162603530

 

Black Friday a devenit fără îndoială cel mai mare eveniment dedicat reducerilor. L-am preluat și noi românii de câțiva ani deja și îl așteptăm an de an cu nerăbdare.

Această zi marchează începutul sezonului de cumpărături pentru perioada Crăciunului, dar, de-a lungul timpului, a devenit mai populară și mult mai căutată de către cumpărătorii care doresc să-și achiziționeze diferite produse la promoție.
Acest eveniment începe în ziua de 20 Noiembrie 2015, insă unele magazine vor alege să ofere reduceri și în perioada 27-29 Noiembrie, iar altele vor oferi diverse promoții în intervalul 20-29.

Black Friday se anunță plin de surprize în domeniul shopping-ului online așa că ar fi bine să profitați de reducerile masive din fața calculatorului, asta pentru a evita întreaga agitație produsă în magazine de acest eveniment.
Cashtiga.ro îți oferă șansa de a vizualiza online ofertele celor mai renumite branduri și de a câștiga, pe lângă reducerile substanțiale , cashback la orice cumpărătură.

Cunoscutul brand Flanco dă startul marelui eveniment și te invită să beneficiezi de reduceri de până la 80% timp de 3 zile.Stai cu ochii pe ei și prinde ofertele trăsnet!

Dacă ești un împătimit al modei, stai cu ochii pe Kurtmann.ro, unde vei găsi peste 4000 de produse aparținând unor branduri renumite, reduse cu până la 50% sau fii primul care prinde reducerile de până la 96% oferite de Sports Woomie.

Pe Elefant.ro ai posibilitatea să-ți achiziționezi parfumul preferat sau ceasul mult dorit la prețuri reduse cu până la 80% și să beneficiezi de 7% cashback.

Pe Cashtiga.ro vei găsi o selecție a celor mai bune oferte de Black Friday, cât și liste complete ale magazinelor participante, impărtite pe categorii de produse

Toamna se numără…ofertele de Halloween!

6917075-funny-halloween-pumpkins

Halloween-ul, mult controversata sărbătoare de origine americană, este aproape la fel de populară şi în cultura europeană, noaptea de 31 octombrie devenind una din cele mai aşteptate sărbători ale toamnei.

Deşi in statele europene Halloween-ul nu este o tradiţie atât de vechi cum este pentru poporul american care o sărbătoreşte de sute de ani, este o ocazie perfectă pentru distracţie şi farse înfricoşătoare.

Există, cu siguranţă, cei care contestă şi nu sunt de acord cu uşurinţa cu care Halloween-ul a devenit un obicei atât de apreciat şi în România, însă trebuie să recunoaştem că o asemenea sărbătoare este ca o gură de aer proaspăt în amorţeala de toamnă.

Costume, măşti, decoraţiuni de sezon, petreceri tematice, toate acestea sunt detaliile care compun atmosfera Halloween-ului şi care îi conferă un farmec aparte acestei zile.

Cashtiga.ro este alături de tine în cea mai înfricoşătoare noapte din an şi îţi oferă cele mai bune variante pentru a avea cea mai tare apariţie.

Un costum de Halloween trebuie sa fie de efect, însă cu greu poţi găsi unul care să arate verosimil. WildFashion este locul ideal de unde să achiziţionezi o costumaţie originală care să te ajute să fii în centrul atenţiei fără a-ţi speria bugetul. Pe Wildfashion ai costume şi accesorii de Halloween la preţuri începând de la 6 lei.

O ţinută demnă de un Halloween ca la carte trebuie să fie completată de o privire desprinsă din filmele de groază. Lentilele de contact din gama Crazy de la Lensa sunt alegerea ideală. Disponibile într-o diversitate de culori şi modele, lentilele de pe Lensa nu vor trece nicidecum neobservate.

Dacă totuşi nu vrei sa depui prea mult efort pentru petrecerea de Halloween de anul acesta, dar eşti totuşi în căutarea unui element care să fie în ton cu atmosfera, te sfătuim să arunci un ochi pe Fungift, unde găseşti o mulţime de accesorii tematice haioase.

Cashtiga.ro îţi face Halloween-ul de neuitat, singurul lucru pe care nu trebuie să uiţi să-l iei cu tine în acea noapte este buna dispoziţie şi simţul umorului!

Decoreaza-ti casa într-un mod simplu și elegant

endearing-home-decorating-blogs-modern-home-decorating-ideas-blog-archive-luxury-living-room

Decorarea casei nu înseamnă întotdeauna bani cheltuiți. Cu idei simple și practice poți da un nou aspect casei tale. O locuința armonioasă trebuie să îmbine funcționalitatea cu latura estetică. Aceasta se poate realiza frumos cu elemente de decor practice dar și interesante, astfel că micile schimbăƒri pot face ca locuința ta sムreflecte trecerea la un nou anotimp sau la un nou stil de viață.

O modalitate ușoară de redecorare a casei este aplicarea unui tapet decorativ sau a unor stickere autocolante . Când te gândești la tapet sunt sigură că îți vin în minte vechile tipuri de tapet cu motive florale care umpleau camera. Acum este la modă tapetarea unui singur perete cu un tapet deosebit, motivele geometrice și colorate fiind la mare căutare. Stickerele sunt deosebit de frumoase, ușor de aplicat și originale. Pe Xtdeco găƒsesti o gamă largă de tapete și stickere, dar poți alege și varianta unui model la comandă. Ύn plus, beneficiezi de 43% reducere la anumite modele. Casa ta va suferi astfel o schimbare completă de look și va avea un aer proaspăt, plin de farmec, care te va cuceri atât pe ține, cât și pe cei care îți calcă pragul casei.

Perdelele și draperiile sunt accesorii de design interior care completează și chiar finalizează amenajarea camerelor casei tale. De aceea, alegerea lor este foarte importantă și trebuie făcută cu mare grijă pentru a crea o imagine perfectă. Perdele-online.ro îti oferă o gamă diversificată de produse, unde poti gasi perdeaua ideala care va infrumuseta camera ta. În plus, beneficiezi de până la 40% reducere la o selecție de perdele și draperii.

Punctul forțe în decorarea casei este reprezentat de alegerea mobilierului. Fie că locuiești într-un apartament confortabil sau o locuință spațioasă, este întotdeauna inteligent să ai mobilier, căruia să îi poți da și altă întrebuințare, cum ar fi piesele de mobilier hibrid. Piesele multifuncționale pot economisi spațiu, iar dacă ai opțiuni de stocare, poți ascunde lucrurile personale cu care nu vrei să-ți aglomereze spațiul de locuit. Elefant.ro îti oferă 63% reducere la mobilier și 7% cashback la cumpăƒrăƒturi.

Cashtiga.ro îți oferă o alternativă on-line atunci când preferi să eviți aglomerația magazinelor. Aici poți găsi produsele necesare decorării locuinței tale și poți alege în funcție de preferințele sau nevoile tale, beneficiind și de cashback la cumpăƒrăƒturi. Transforma casa ta dintr-o banala locuinta intr-o casa calda si primitoare.

Reinventează-te primăvara aceasta

shutterstock_168808964

Pentru fiecare dintre noi, primăvara reprezintă poate altceva, însă ca un fapt general, primavara reprezintă, înainte de toate, un act de schimbare. Frumuseţea este pretutindeni, dar de departe cele mai preocupate de acest subiect sunt femeile, ele făcând multe sacrificii pentru a fi considerate cât mai atrăgătoare cu putinţă. Reinventează-te primăvara aceasta prin ţinute care să te pună în valoare, dar şi prin  atitudine.
Pentru pasionatele de articole vestimentare, Cache Cache  oferă o colecţie tinerească, strălucitoare, la modă şi accesibilă tuturor .Reînnoieşte-ţi garderoba prin intermediul colecţiilor Cache Cache, adaptate tuturor femeilor şi personalităţii lor, şi beneficiezi de 15%  cashback la orice achiziţie.
În orice sezon, pentru orice ţinută, la fel de importante ca hainele sunt accesoriile şi încălţămintea. Dacă ai cateva articole de îmbrăcăminte de bază, cum accesorizezi poate pune accentul pe întreaga ţinută.
dEpurtat vine în ajutorul pasionatelor de cumpărături online  cu diverse modele de încălţăminte,  de  la pantofi pentru o primăvară colorată, până la modele de balerini ce pot fi asortaţi ţinutelor casual. În plus, pe cashtiga.ro, beneficiezi de 10% cashback la cumpărăturile tale online şi ai 50% discount la gama de pantofi.
Şi pentru că bucuria vine din lucruri mărunte, Mall BIO vine cu produse de îngrijire şi înfrumuseţare adecvate oricărei vârste. Produsele de machiaj distribuite de ei sunt moderne, seducătoare, urbane, elegante şi la modă. Bucură-te de gama diversificată de produse şi profită de 20% cashback la achiziţii.
Aşadar, pe Cashtiga.ro ai întotdeauna  la îndemână oferte adecvate căutărilor tale, indiferent de vârstă sau preferinţe.

Luna femeilor

shutterstock_164778038

Luna martie reprezintă cu siguranţă un motiv de bucurie pentru toţi, mai cu seama pentru doamne şi domnişoare, ele fiind sărbătoritele lunii. Pentru a sărbători femeia -mama, bunica, mătuşa, sora, prietena sau oricine ar fi aceasta – îţi propunem şi câteva idei de cadouri deosebite, aşa ca ele. Deşi nu există o floare specială, oricând vei putea face o bucurie femeii din viata ta dacă-i duci un buchet de flori. Important este să o faci să simtă că ea este o persoană cu adevărat specială pentru tine. Floria reprezintă o alegere clasică şi sigură, mai ales de 8 martie. Alege întotdeauna să faci cadou un aranjament floral ce îmbină în mod inedit florile cu diverse decoraţiuni simpatice .
Atunci când vine vorba de bijuterii, magazinul online Borealy îţi pune la dispoziţie cadouri şi bijuterii Swarovski de cea mai bună calitate garantată. Profită de ghidul de selecţie oferit de Borealy şi alege bijuteria perfectă pentru femeia specială din viaţa ta.
Dacă alegi să faci cadou un parfum, trebuie să ştii că acesta este un cadou apreciat de toate femeile, orice statut ar avea . Poţi alege din gama propusă de magazinul online Hiris, ce oferă parfumuri, cosmetice şi accesorii de excepţie .
Aşadar, oricare ar fi preferinţa ta în alegerea cadoului perfect pentru femeia iubită, cashtiga.ro îţi oferă cele mai bune variante, astfel încât să poţi face alegerea perfectă!

Cadoul perfect de Valentine’s Day

VD_Button_Lovers_Mug_Box_Chocolate

Februarie este, fără îndoială, luna dedicată iubirii. Valentine’s Day reprezintă momentul perfect pentru a ne opri din rutina zilnică şi de a ne gândi, chiar şi pentru cateva clipe, la cei pe care îi iubim. Valentine’s Day ar trebui să fie, în principiu, pentru şi despre îndrăgostiţi, însă şi cei care au suferit din dragoste şi care se uită cu un gust amar la tot acest freamăt împodobit cu inimioare se pot simţi speciali în această zi.

Pentru cei care se află în relaţii stabile, 14 februarie este, cu siguranţă, o ocazie minunata de a-şi exprima sau de a-şi reafirma dragostea unul pentru celălalt. Pentru cei singuri, poate ar fi momentul să facă ceva deosebit doar pentru ei.

În oricare dintre cele două tabere te-ai încadra pe 14 februarie, te ajutăm să(-ţi) găseşti cadoul perfect pentru a face din acest Valentine’s Day unul special!

Bijuteriile sunt o varianta clasică şi una dintre cele mai apreciate alternative pentru cadouri, rămânând o amintire de durată a momentelor speciale. Borealy vă oferă posibilitatea de a alege dintre sute de modele de inele, cercei, brăţări sau coliere, atât pentru EL cât şi pentru EA, oferind totodată reduceri speciale pentru Valentine’s Day.

Dacă totuşi sunteţi genul mai practic şi apreciaţi deopotrivă eleganţa şi utilitatea, un ceas ar putea fi alegerea perfectă. WatchShop vă pune la dispoziţie o gamă variată de ceasuri originale de la peste 40 de branduri internaţionale, gata să satisfacă gusturile oricui.

Pentru cei care vor să renunţe la stereotipul cinei romantice cu lumânări, trandafiri roşii şi cutii de bomboane în formă de inimioară, Activităţi Cadou Supermarket vă scoate din tipar, dându-vă ocazia să vă bucuraţi de cele mai tari experienţe. Petrece Valentine’s Day într-un mod inedit şi bucură-te împreună cu perechea sau prietenii de un zbor cu balonul, o lecţie de off-road sau o degustare de vinuri.

Dincolo de o sărbătoare a iubirii, Valentine’s Day înseamnă petrecerea unor momente relaxante, fiind, de fapt, un prilej de a te deconecta de la activităţile zilnice. Un concert de muzică live sau pur şi simplu o piesă de teatru bună poate fi tot ce ai nevoie pentru a evada pentru câteva clipe din cotidian într-un mod boem şi romantic. Bilete.ro îţi uşurează accesul la cele mai importante evenimente culturale, furnizând soluţii de achiziţii de bilete în numeroase oraşe ale ţării.

Pe cashtiga.roai mereu cele mai bune oferte. Alege cadoul perfect de pe site-ul nostru şi fă din Valentine’s Day o sărbătoare de neuitat!