Decoreaza-ti casa într-un mod simplu și elegant

endearing-home-decorating-blogs-modern-home-decorating-ideas-blog-archive-luxury-living-room

Decorarea casei nu înseamnă întotdeauna bani cheltuiți. Cu idei simple și practice poți da un nou aspect casei tale. O locuința armonioasă trebuie să îmbine funcționalitatea cu latura estetică. Aceasta se poate realiza frumos cu elemente de decor practice dar și interesante, astfel că micile schimbăƒri pot face ca locuința ta sムreflecte trecerea la un nou anotimp sau la un nou stil de viață.

O modalitate ușoară de redecorare a casei este aplicarea unui tapet decorativ sau a unor stickere autocolante . Când te gândești la tapet sunt sigură că îți vin în minte vechile tipuri de tapet cu motive florale care umpleau camera. Acum este la modă tapetarea unui singur perete cu un tapet deosebit, motivele geometrice și colorate fiind la mare căutare. Stickerele sunt deosebit de frumoase, ușor de aplicat și originale. Pe Xtdeco găƒsesti o gamă largă de tapete și stickere, dar poți alege și varianta unui model la comandă. Ύn plus, beneficiezi de 43% reducere la anumite modele. Casa ta va suferi astfel o schimbare completă de look și va avea un aer proaspăt, plin de farmec, care te va cuceri atât pe ține, cât și pe cei care îți calcă pragul casei.

Perdelele și draperiile sunt accesorii de design interior care completează și chiar finalizează amenajarea camerelor casei tale. De aceea, alegerea lor este foarte importantă și trebuie făcută cu mare grijă pentru a crea o imagine perfectă. Perdele-online.ro îti oferă o gamă diversificată de produse, unde poti gasi perdeaua ideala care va infrumuseta camera ta. În plus, beneficiezi de până la 40% reducere la o selecție de perdele și draperii.

Punctul forțe în decorarea casei este reprezentat de alegerea mobilierului. Fie că locuiești într-un apartament confortabil sau o locuință spațioasă, este întotdeauna inteligent să ai mobilier, căruia să îi poți da și altă întrebuințare, cum ar fi piesele de mobilier hibrid. Piesele multifuncționale pot economisi spațiu, iar dacă ai opțiuni de stocare, poți ascunde lucrurile personale cu care nu vrei să-ți aglomereze spațiul de locuit. Elefant.ro îti oferă 63% reducere la mobilier și 7% cashback la cumpăƒrăƒturi.

Cashtiga.ro îți oferă o alternativă on-line atunci când preferi să eviți aglomerația magazinelor. Aici poți găsi produsele necesare decorării locuinței tale și poți alege în funcție de preferințele sau nevoile tale, beneficiind și de cashback la cumpăƒrăƒturi. Transforma casa ta dintr-o banala locuinta intr-o casa calda si primitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *