Despre Cashtiga.ro

 
Există o modalitate simplă de a economisi mai mult cu fiecare achiziţie, indiferent de ce căutaţi, fie că este vorba de un pachet pentru vacanţă avantajos, o poliță de asigurare sau un telefon nou.
 
Ideea este simplă.Noi primim un comision de fiecare dată când magazinele pe care le vedeți pe site primesc o comandă venită din partea unui client furnizat de Cashtiga.ro . Noi returnăm întregul comision oferit de magazin utilizatorului care a făcut comanda.
 
Unele magazine oferă și vouchere care pot fi folosite pentru a econimisi și mai mult.
 
Cashtiga.ro are o poveste frumoasă. Avem deja 35 000 de membrii care se folosesc de site pentru a caștiga bani în urma cumpărăturilor. Banii pot fi primți în contul bancar sau în cel de Paypal, iar dacă luați în considerare faptul că puteți strânge sute de lei doar folosindu-vă de site înainte de a vă face cumpărăturile, acesta se dovedește a fi o unealtă indispensabilă unui stil de a cumpăra inteligent.
 
Este evident că ne dorim ca membrii Cashtiga.ro să beneficieze de cele mai avantajoase oferte și facem tot posibilul ca dumneavoastră să le găsiți pe site, adaugând mereu magazine noi. Ne angajăm a nu le preda detaliile dumneavoastră nici unei terțe părți și nu vă vom bombarda adresa de email cu reclame. Informațiile dumneavoastră vor fi întotdeauna în siguranță cu noi.

Cele mai vizitate magazine online