1
ofertă
Lansat din profundă dragoste pentru copii, magazinul online de jucarii Ookee încearcă să aducă permanent pe piaţă jucării educative din branduri renumite. Cei de la Ookee cred că educaţia copiilor poate fi modelată, într-o mare masură, prin calitatea şi tipul jocurilor şi jucăriilor utilizate. Din lemn, pluş, plastic, metal, cele peste 30.000 de produse pe care le oferă sunt destinate construirii şi dezvoltării inteligenţei şi personalităţii copiilor sub indrumarea atentă a părinţilor şi educatorilor.
1
ofertă
Jucărie.ro este magazinul online al fabricii de jucării D-Toys care oferă cea mai mare colecție de jocuri și jucării proiectate și fabricate în România! Lansată în anul 2001, compania Jucărie.ro își dezvoltă permanent gama de produse, oferind o mare varietate de puzzle-uri pentru copii și adulți, jocuri educaționale si creative, jocuri de societate si de strategie, de logică, de îndemânare și de familie, cărți de joc, dar și jucării din lemn.Scopul nostru este de a crea jocuri și jucării de înaltă calitate, cu o importantă valoare educațională, la prețuri accesibile. Calitatea produselor D-Toys este recunoscută în peste 20 de țări, aceste produse fiind create de o echipă entuziastă de peste 15 de designeri, ingineri și specialiști în baza următoarelor principii: concepte originale, valoare educațională ridicată, siguranța pentru utilizator, utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate, respectarea mediului. În fiecare an lansăm pe piață multe noutăți care sunt promovate de regulă și prin spoturi TV pe principalele canale de televiziune pentru copii.Comisionul oferit este de - 10%Perioada de recurență - 30 de zilePentru promovare avem pregatite un set de bannere și urmeaza și un feed de produse dedicat.Te așteptăm în programul nostru de afiliere să câștigăm impreuna!
1
ofertă
Echipa iaujucarii.ro isi propune sa va aduca jucarii de cea mai buna calitate, la preturi rezonabile si in cel mai scurt timp. Fie ca vreti sa achizitionati o jucarie pentru un bebelus, un accesoriu pentru jucariile pe care cei mici le au deja, un set LEGO sau o figurina greu de gasit pe piata, iaujucarii.ro va ofera jucaria mult-visata.

Cele mai vizitate magazine online