1
ofertă
Editura Diana vă propune o gamă variată de auxiliare și materiale didactice pentru învăţământul preşcolar şi primar, realizate la standarde europene, în condiţii grafice deosebite, în conformitate cu programele şcolare aprobate de Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice, având ca finalitate accesul fiecăruia la o educaţie de calitate; pentru că educaţia deschide drumuri în viaţă.
1
ofertă
Librarie online dedicata exclusiv copiilor. Clientii tinta sunt persoane tinere, de obicei cei care au copii pana in 10 ani deschisi spre cumparaturi online.
1
ofertă
OfertaDeSezon este un magazin cu promotii la seturi de produse la un pret redus. Set Accesorii Auto - Camera auto HD , Incarcator auto , cablu de incarcare usb , suport telefon , odoriante , silicon de bord si lavete cu microfibra.
1
ofertă
Magazinul a luat naștere in 2015 din dorința de a umple un gol pe piața romaneasca pentru produse digitale. Creatorii site-ului aveau deja experiența vanzarii de jocuri în format fizic și au decis ca e momentul sa treacă la urmatorul nivel. La propriu. Incepând cu vara lui 2016, au devenit distribuitori autorizati ai revistei Nivelul 2.
1
ofertă
Cartepedia este o librarie online care si-a inceput activitatea in 2014. Ofera pasionatilor de lectura o platforma care imbina avantajele unei librarii fizice - librari cu experiența, care vin in ajutorul clientului - cu beneficiile unui e-commerce - reduceri și cumparaturi rapide.
1
ofertă
Giving.ro este singura librarie online din Romania care doneaza 10% din pretul fiecarei carti vandute. Banii donati merg catre Asociatiile Umanitare partenere: Asociatia daruieste Aripi, Asociatia Daruieste Viata, Asociatia Pro Tomis.