1
ofertă
Ca parte a grupului de companii MetGlobal, Otel.com a fost înfiinţat în februarie 2004 şi s-a extins rapid, ajungând unul dintre furnizorii de top de rezervări hoteliere online. Otel.com oferă asistenţă clienţilor săi 24/7 atât înainte, în timpul cât şi după călătorie.
1
ofertă
Inchiriind masini in 169 de tari si in 40 de limbi, RentalCars este cel mai mare serviciu de inchirieri auto online din lume. Colaborand cu furnizori de top, RentalCars ofera preturi avantajoase pentru toate grupurile de masini, inclusiv autoturisme de lux, transport persoane, minivan si masini automate.
2
oferte
Suntransfers este un hub online pentru unul dintre liderii mondiali in transferurile de vacanta. Suntransfers are o oferta de neegalat pentru servicii si destinații, de la transferuri VIP pentru oras la taxiuri de vacanta cu costuri reduse operate de la mai mult de 500 de aeroporturi si destinatii de calatorie din intreaga lume.
1
ofertă
O agentie de turism de top din Asia care ofera utilizatorilor mii de experiente de calatorie inedite. Au produse pentru aproape toate categoriile de calatorie: Familie, vacante cu prietenii, lux, low-cost, etc.