1
ofertă
SmartTechMag este distribuitor pentru sisteme de iluminat cu led ce vă oferă produse inovatoare şi de calitate, principala preocupare a grupului fiind cel mai bun raport calitate-pret şi o servire ireproşabila a clientului. SmartTechMag se mândreşte cu o gamă variată de produse care răspund tuturor cerinţelor celor mai exigenţi clienţi, fie că este vorba de iluminat rezidenţial cu leduri, iluminat arhitectural cu leduri, iluminat industrial cu leduri, iluminat comercial cu leduri, iluminat medical cu leduri sau iluminat stradal cu leduri.
1
ofertă
EVOcomputers este un importator direct de calculatoare second hand si refurbished. EVOcomputers este la ora actuala unul din principalii furnizori de produse IT din regiune, produsele lor fiind performante si in acord cu cerintele tehnice actuale.
1
ofertă
SmokeMania este o companie importatoare de tigari electronice de cea mai buna calitate. Misiunea echipei SmokeMania este aceea de a oferi cele mai bune tigari electronice si accesorii la cele mai bune preturi de pe piata.
1
ofertă
Spioneaza.ro ofera o gama larga de echipamente pentru spionaj si contra spionaj. Spioneaza.ro oferia solutii perfecte pentru rezolvarea problemelor ce tin desiguranta oamenilor.
1
ofertă
GECCO a fost introdus pe piață în Republica Cehă, la anul 2009. Acest moment a fost precedat de creația de piese individuale, care permit construirea unor frumoase clădiri istorice, inclusiv detaliile acestora cum ar fi metereze, console sau ocnițe. Toate piesele utilizează sistemul de îmbinare sub formă de floare. Seturile au fost concepute în Republica Cehă, unde are loc întreg procesul de producție începând cu presarea de calitate și continuând cu asamblarea ulterioară.
1
ofertă
Infiinţată in 2002, ITArena s-a dedicat de la bun început serviciilor şi produselor din domeniul IT&C, ulterior, începand cu anul 2008, compania s-a axat pe comerţul electronic prin intermediul site-ului www.itarena.ro. ITArena a ajuns la un număr de peste 40.000 produse active în decursul acestor ani, provenind de la cei mai mari producători de componente şi produse finite din domeniu: Intel, Hewlett Packard, Dell, Samsung, Lexmark, Cisco, Xerox, Acer, Sony, LG, Philips.
1
ofertă
Nou din Nou e un magazin online de produse IT refurbished. Pe site se găsesc produse care nu sunt noi, dar nici la mâna a doua, pentru că, inainte de a fi repuse în circulaţie, sunt verificate de specialişti în IT care se asigură că verifică ce e de verificat şi repară ce e de reparat. Un produs IT care a fost cândva nou e recondiţionat de specialişti şi devine nou din nou.
1
ofertă
VTAMobile comercializează telefoane mobile, tablete PC şi, mai ales, accesorii ale acestora, dar şi alte produse din sfera electro-IT. VTAMobile reprezintă o alegere inspirată, combinând avantajele unui magazin online, în care clienţii pot descoperi peste 3000 de produse.
1
ofertă
Magazinul online Alarma24.ro a fost lansat in 2015 si ofera o gama larga de produse de securitate si servicii de instalare din urmatoarele domenii:supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, sisteme detectie si alarmare la incendiu, automatizari, bariere si altele.
1
ofertă
Gadgetway își propune să ofere clienților o gamă cât mai largă de gadgeturi și accesorii.Gadgetway presupune o echipă tânără, entuziastă și pusă pe treabă care vă promite produse deosebite și servicii de calitate, pentru ca voi să aveți cea mai bună experiență posibilă.
1
ofertă
Gazduire enterprise ofera gazduire web cu IP dedicat si trafic necontorizat. Configurare, transfer si consultanta gratuita.
1
ofertă
Campeio.ro este un magazin online care comercializeaza echipamente de supraveghere si antiefractie precum si produse electronice si aparatura medicala, sisteme de alarmă dar si detectoare de alcool,tensiometre, termometre cu infrarosu, aparate cu aerosoli si centuri magnetice.
1
ofertă
ATU TECH este cea mai dinamica companie din comertul online cu sisteme de securitate, care are ca principal scop acela de a oferi clientilor cele mai noi tehnologii si solutii de securitate la o calitate ridicata si la un pret corect. Astfel, începand cu anul 2011, ATU TECH comercializeaza o gama variata de produse: sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces si pontaj pentru vile si sedii de firma si altele.
1
ofertă
Oaierless.ro - magazin 100% wifi - ofera solutii wireless pentru diverse aplicatii, pornind de la achizitionarea unui nou router wireless si pana la alegerea unor device-uri profesionale.
1
ofertă
iSHOOT.ro comercializeaza accesorii pentru camere foto si video, obiective foto, aparatura si accesorii pentru studiourile foto dar si accesorii pentru camere de actiune GoPro, SJCAM, Xiaomi, etc.
1
ofertă
Software Deals are mai mult de 100 000 de cumpărători mulțumiți în 17 țări și până acum am permis cumpărătorilor să economisească mai mult de 7 000 000 €. Se baazează pe o procedură de verificare 3-steps pentru a vă putea oferi o garanția de legalitate de 100% a software-ului. Software Deals cooperează cu alte instituții care au ca scop comun eliminarea licențelor nelegale de pe piață.
1
ofertă
Magazinul nostru online ofera produse inteligente pentru oameni inteligenti . Atum este importator direct al produselor aflate pe site.
1
ofertă
itStoc comercializeaza laptopuri, calculatoare, servere si monitoare refurbished. Produsele refurbished itStoc provin de la producatori de renume din domeniul precum DELL, HP, Lenovo, Cisco, IBM si sunt verificate in detaliu pentru a asigura un nivel de calitate cat mai ridicat.