1
ofertă
Marca KETTLER simbolizează calitatea germană, stilul şi durabilitatea şi este recunoscută la nivel global, fiind prezentă la ora actuala în mai mult de 70 de țări din întreaga lume. Spiritul vizionar al companiei este demonstrat prin intermediul produselor sale care au facut istorie. Peste tot în lume, KETTLER este brandul lider în echipamente de fitness, mese de tenis, biciclete, jucării pentru copii şi mobilier de agrement. În Europa, KETTLER este marca numărul unu pentru echipamente de fitness pentru acasa.
1
ofertă
Biciclop susține eco-mobilitatea din 2009, fiind importator de biciclete, trotinete și alte “instrumente” pentru un transport ecologic. Alături de magazinul din București și cel virtual, există o serie de dealeri care colaborează în toată țara.
1
ofertă
Decathlon este magazinul tau cu produse pentru peste 70 de sporturi, toate sub acelasi acoperis. Decathlon face sportul accesibil asigurand preturi mici, dar si o exigenta ridicata privind calitatea produselor lor.
2
oferte
Hervis Sports & Fashion este prezent la nivel naţional cu o reţea de 24 de magazine. Hervis Sports reprezinta un concept multi-brand, cu 60% din produse apartinand marcilor sport consacrate - Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic etc, iar 40% mărcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc. Magazinele Hervis Sports ofera o gama variata de articole sportive de cea mai inalta calitate, la cele mai bune preturi si cu cele mai atractive oferte, urmand traditia austriaca si experienta in sport de peste 30 de ani.
1
ofertă
Sportpartner este un site de articole şi accesorii fitness creat special pentru a veni în ajutorul celor ce doresc să facă mişcare chiar acasă. Pe site-ul lor puteţi găsi benzi de alergare, benzi de alergat magnetice, benzi de alergare mecanice, biciclete magnetice, biciclete eliptice, steppere, aparate multifuncţionale, gantere, bare, discuri şi nu în ultimul rând accesorii.
1
ofertă
Amplid Ski este un magazin online ce oferă o gamă variata de placi de snowboard, skiuri şi accesorii. Produsele lor sunt de cea mai bună calitate, la preţuri accesibile tuturor.  

Cele mai vizitate magazine online