1
ofertă
WatchShop este cel mai mare magazin de ceasuri originale din România, comercializând peste 5000 de modele de ceasuri de la 40 de branduri recunoscute internaţional precum Tissot, Swatch, Seiko, Citizen,Guess, Ck, Sector, Casio, Timex şi multe altele. Ei oferă şi posibilitatea de plată în 12 rate, facând accesibilă tuturor achiziţionarea de produse.
1
ofertă
Meli Melo este lider pe piața accesoriilor de modă din România de 14 ani și oferă soluții de stil cu ultimele tendințe internaționale . La Meli Melo puteți gasi cea mai mare gamă de accesorii de modă, de la coliere, cercei, inele și până la pălării, genți, curele dar și bijuterii din argint si placate cu aur.
1
ofertă
Optiplaza Shop este un magazin on-line cu activitate de optică medicală și fashion, ce oferă clienților săi produse specifice: ochelari de soare, ochelari de vedere, rame optice, lentile, lentile de contact și accesorii pentru ochelari. Brandurile oferite se situează în marea lor majoritate in segmentul premium. Lentilele de contact și ochelarii de soare sunt mărci recunoscute, produse cu design si calități deosebite.
1
ofertă
WATCH24 este un magazin online de ceasuri - o echipa tanara, dinamica si dornica de a contribui, prin calitatea serviciilor noastre, la cresterea nivelului de incredere in comertul electronic, si, implicit, la dezvoltarea acestuia.
1
ofertă
BijouxMAG a luat fiinta in vara anului 2017 prin imbinarea mai multor elemente esentiale: pasiunea pentru „bijuterit”, dorinta de a promova eleganta prin intermediul bijuteriilor, dorinta de a ajuta doamnele si domnisoarele sa fie mereu in trend si de a evidentia frumusetea acestora, indiferent de preferintele lor in materie de accesorizare. Sunt o companie tanara care pune accent pe satisfacerea asteptarilor clientilor prin calitatea produselor, rapiditatea livrarii si un mediu de shopping simplu și placut.
2
oferte
Jewel Hut este un magazin oficial al tuturor marcilor prezentate pe site, printre care si cel mai bine vandut, fenomenul Pandora, si alte marci de bijuterii, printre care Link of London, Thomas Sabo și Tresor Paris. Ele ofera fanilor modei cele mai bune bijuterii de marca la preturi competitive.
2
oferte
WatchShop ofera o gama variata de ceasuri pentru barbati, femei si copii, fiind distribuitor oficial al unor marci celebre de ceasuri precum Michael Kors, Casio, Seiko, Citizen si Emporio Armani.

Cele mai vizitate magazine online