1
ofertă
Megaplus este un magazin online ce oferă o gamă variată de produse pentru casă şi grădină, ustensile de bucătărie, produse pentru îngrijire corporală, electrocasnice şi scule electrice. Echipa Megaplus este dedicată pentru a oferi clienţilor soluţii practice în domeniul în care activează.
1
ofertă
Stickere.net vă ajută să produceți o atmosferă plăcută în orice casă, oferindu-vă stickere decorative – o soluție simplă, ieftină și decorativă. Ca aspect, stickerele arătă exact la fel ca și cum ar fi pictate pe perete, dar aplicarea lor este mult mai simplă. Autocolantele se lipesc ușor pe pereți cu ajutorul unui instrument special.
1
ofertă
BeeStick îşi propune să vă ajute sa reînnoiţi cu regularitate decorarea interiorului casei dumneavoastră aşa cum vă doriţi. Fiecare model de sticker are ca scop să vă ajute să afirmaţi personalitatea proprie interiorului dumneavoastră. Stickerele subliniază universul decorativ pe care l-aţi gândit punând în valoare o cameră, îmbrăcând un perete, completând mobilierul.
1
ofertă
Compania, infiintata in 2006, si-a dedicat activitatea comercializarii produselor ce imbunatatesc calitatea aerului. Alecoair pune la dispozitie spre vanzare sau inchiriere o gama intreaga de solutii pentru a curata intr-un mod eficient aerul dintr-o incapere, de a elimina umeazeala extrem de daunatoare sau pentru a aduce umiditatea la un nivel optim.
1
ofertă
Dacă îți dorești amenajarea unei băi cu produse trainice și de calitate, ai ajuns în locul potrivit! Numai cu obiectele sanitare oferite de Bagno te poți bucura de confort în fiecare zi!Bagno e despre povestea unui design reușit.
1
ofertă
Chic Viile este un magazin de idei. Mai mult decat produse, ofera idei de amenajare a spatiului prin produse. Chiar si cele mai simple dintre ele vor ascunde mana unui designer sau ochiul atent format al celor care le-au ales. Cele mai pretentioase vor face apel la design elaborat, lemn invechit, sticla prelucrata manual sau fier forjat.
1
ofertă
Este un magazin destinat atat specialistilor dar si celor care sunt la inceput de drum in domeniul agricol. Ofera o gama larga de accesorii tractor, accesorii motosape, utilaje, unelte destinate agriculturii, pomiculturii si gradinaritului printre care se numara: cositori, plug tractor, plug reversibil, freza tractor, tocatoare tractor, prasitoare motocultor, scarificator, cositoare rotativa, atomizor, masini de slefuit pereti, masina de tuns iarba pe benzina, masina de taiat marmura, etc.
1
ofertă
Casa Ideea Group distribuie mai mult de 4000 de articole, care se pot vedea efectiv daca sunt in stoc, cu utilizari in diverse domenii de activitate, de la unelte si scule electrice profesionale pana la baterii si accesorii audio.
1
ofertă
EKON este singurul producător de saltele din latex din întreaga Europă de Est. Produsele “EKON” sunt realizate printr-o tehnologie licențiată Dunlop prin sistemul de operare al calculatorului Siemens, care garantează o calitate înaltă, control permanent și producție ecologică.
1
ofertă
KIOKO HOME este producator de textile pentru casa cu capital 100% romanesc. Colectiile sunt create manual in editii limitate. Se diferentiaza prin noutatea printurilor de inspiratie africana, asiatica, europeana si prin calitatea executiei.
1
ofertă
Therese ofera o gama variata de mese de toaleta originale, cutii de bijuterii si oglinzi de diferite dimensiuni, care sa ofere femeilor spatiu suficient pentru frumusetea lor. Astfel, Therese ajuta femeile sa isi sublinieze calitatile chiar si in confortul casei lor.
1
ofertă
Evivo.ro este un magazin online de baterii sanitare, paneluri de duş, chiuvete de bucătărie şi accesorii pentru baie şi bucătărie. evivo caută să livreze calitate și funcționalitate înainte de toate. Pe evivo.ro veţi găsi şi produse premium și zeci de variante de design, dar încearcă, cu toate acestea, să păstreze focus-ul magazinului: prețuri accesibile și un raport calitate/preț cât mai bun.
1
ofertă
KING Hoff este cea mai bună alegere în materie de produse destinate folosirii în bucătărie. Produsele KING Hoff sunt realizate cu scopul de a satisface nevoile clienţilor la un preţ rezonabil şi de a oferi bunuri de calitate superioară.
1
ofertă
ScauneOnline activează în domeniul comerţului cu scaune şi componente pentru scaune. ScauneOnline importă şi comercializează o gamă largă de scaune de birou şi de bar, scaune pentru vizitatori şi conferinţă, scaune de relaxare şi pentru bucătărie, scaune pentru terasă, scaune speciale cu masaj, precum şi piese de schimb pentru scaune.
1
ofertă
Tramontina, fondată în 1911 de Valentin Tramontina, şi-a început activitatea ca o mică fierărie situată în oraşul Carlos Barbosa din statul brazilian Rio Grande do Sul. În prezent, sub acest brand se produc peste 18000 articole, cele mai importante categorii fiind reprezentate de: cutite, tacâmuri, ustensile pentru bucătărie, cratiţe, tigăi, foarfece sau macete.
1
ofertă
Retro Boutique este un magazin cu decoraţiuni vintage şi obiecte de mobilier pentru living si dormitor, ce pot servi atât drept cadouri pentru persoanele dragi, cât şi ca răsfăţ pentru dumneavoastră. Retro Boutique este acel mult râvnit loc plasat dincolo de vremuri şi de grabă.
1
ofertă
După 20 de ani de experiență, timp în care 95% din volumul de producție a străbătut hotarele Europei de Vest, Dippanels isi îndreptă atenția asupra consumatorilor din România. Astfel am lansat magazinul online menit să ofere posibilitatea utilizării lemnului românesc în casele românilor.
1
ofertă
Case-smart.ro este unul dintre cele mai cunoscut magazin online specializat in comercializarea de echipamente inteligente pentru case inteligente. Sunt distribuitori oficiali in Romania pentru brandurile Livolo, Broadlink, Fibaro, Orvibo. Comercializeaza toata gama de intrerupatoare inteligente cu touch Livolo, precum si Broadlink. Aceste intrerupatoare inteligente din sticla cu touch pot fi controlate cu ajutorul telecomenzilor Livolo sau cu ajutorul telefonului mobil.