1
ofertă
UnVinpeZi.ro este cel mai mare proiect de promovare si vanzare a vinurilor, din Romania. Astfel, dau oportunitatea celor de acasa să descopere vinuri noi şi să se bucure de etichetele favorite printr-un mod unic de achiziţie: se vinde un singur tip de vin pe zi, altul în fiecare zi, într-o cantitate limitată şi la un pret excepţional.
1
ofertă
Arta Ceaiului este un magazin online cu ceaiuri, cafele si sfaturi, dezvoltat si actualizat in permanenta pe baza trend-urilor consumatorilor de pe piata de ceai si cafea. Se mandresc cu cea mai variata gama de ceaiuri infuzie de calitate premium din Romania, cafele de origine din zone in care cultivarea cafelei are o lunga traditie, cafele cu arome, precum si o multime de accesorii pentru prepararea, servirea si depozitarea ceaiului si a cafelei, atent alese pentru calitatile lor estetice si practice. Misiunea lor este sa ofere consumatorilor de pe piata de ceai un loc in care sa gaseasca tot ce au nevoie pentru ca placerea de a bea ceai sa se transforme intr-un stil de viata.
1
ofertă
LRepublica BIO este primul magazin bio online care ofera doar produse cu certificare bio .Republica BIO este mai mult decat un magazin online, este un proiect cu atitudine eco, de incredere, deschis, care pune pret pe corectitudine, accesibilitate si varietate.
1
ofertă
Internazional Italia are ca și activitate principală distribuția pe piață a produselor Italiane din portofoliu (food și nonfood). Produsele pe care le promoveaza sunt atent selecționate pentru a putea oferi clienților un portofoliu echilibrat ce înglobează branduri importante cu susținere puternică în piață și care aduc la punctele de vînzare atât volume importante de vânzări cât și beneficii de imagine pentru respectiva locație.
1
ofertă
zChocolat este un magazin specializat in crearea unor cadouri unice si elegante din cea mai fina ciocolata frantuzeasca.
1
ofertă
Fabricadetuica.ro este primul magazin online din România specializat pe cazane de ţuică din cupru pur, instalaţii complete şi accesorii pentru uz casnic şi industrial. Fabricadetuica.ro este o platformă unde gospodarii care nu au uitat obiceiurile străvechi se întâlnesc pentru a avea acces la produse de calitate superioară, moderne, inovative dar cu o tradiţie de peste 50 ani.
1
ofertă
BeanZ este proiectul plin de pasiune al unei echipe deosebite de anteprenori de la Strauss Coffee, compania de cafea numărul 1 din Brazilia și una dintre cele mai influente de pe piața internațională, cu peste 25 de ani de expertiză. Prepară cafea cu gust unic cu o simplă apăsare de buton.
1
ofertă
EspressoCafe.ro este un magazin online ce comercializeaza cafea boabe, espressoare si produse pentru automate. Cu o experienta de peste 12 ani, Espresso Cafe este cel mai puternic operator de automate de bauturi calde.
1
ofertă
FoodKit iti aduce mancare gata preparata, desavarsita ca gust si aport nutritional si oricand la indemana ta, ca sa fii plin de energie.
1
ofertă
Siteul wineandstory.com este un site dedicat iubitorilor de vin si povesti, cu produse originale, unice care nu se mai gasesc pe piata.
1
ofertă
food-mall.ro este primul supermarket online din Romania unde poti gasi fursecuri traditionale proaspete, la preturi de fabrica. Ei au reinventat retete vechi de decenii de nuci, biscuiti spritati, piscoturi, salam de biscuiti si multe altele reunite sunt brandul Harley. Brandul Harley are o vechime de peste 15 ani pe piata din Romania si online poate fi comandat exclusiv pe food-mall.ro.
1
ofertă
Special Drinks este un magazin online de bauturi alcoolice, care iti ofera calitatea dorita la pretul corect.