Vacanta de vis

Vacanta la care aţi visat întotdeauna poate deveni realitate mai repede si mai uşor decât credeaţi. Preţurile devin accesibile în momentul în care totul este planificat în avans, iar Cashtiga.ro va ofera posibilitatea de a economisi şi mai mult oferindu-vă oferte exclusive, vouchere şi cashback pe care îl puteţi vedea în contul dumneavoastră imediat dupa ce faceţi rezervarea.

Agenţiile promovate au oferte de nerefuzat precum actuala promoţie de pe Hotels.com prin care aveţi posibilitatea de a rezerva camere la hoteluri din întraga Europă, la preţuri reduse cu până la 40% in luna Ianuarie.  După ce rezervaţi 10 nopţi veţi primi o noapte gratuit. Plata se poate face direct la hotel pentru multe dintre ofertele lor, iar cele 10 nopti de cazare nu trebuie neaparat sa faca parte din aceeasi rezervare ci trebuie doar să fie facute prin acelaşi cont.

Când vine vorba de reducerile lunii Ianuarie nici lastminute.com nu stă deloc rău. Noi recomandăm  reducerile de până la 35% la hotelurile secrete din 250 de locaţii. Acestea sunt de 4 sau 5 stele, iar preţurile o sa vă demonstreze ca merită să visaţi la vacanţa ideală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *