1
ofertă
Vodafone este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telefonie si internet din Romania. Vodafone este compania care a implementat prima rețea GSM în România, în aprilie 1997, și primul operator care a lansat serviciile 3G pe piața românească, în aprilie 2005, și apoi a lansat prima rețea de date mobile 4G din România, în octombrie 2012. Misiunea pe care si-a asumat-o, încă de la început, este de a ajuta oamenii din România să comunice mai ușor și să fie în legătură permanentă cu lumea. 
1
ofertă
Orange este cea mai mare companie de telecomunicatii din Romania care, in 2015, a fost declarata reteaua cu cel mai rapid internet pe mobil. Prin intermediul magazinului online, Orange ofera telefoane, modemuri, tablete si alte gardget-uri si accesorii pentru pasionatii de tehnologie.
1
ofertă
Telekom îşi propune să deveniă operatorul integrat numărul 1 de pe piața românească, cu o poziție sustenabilă în toate segmentele și zonele geografice, capitalizând pe sinergiile fix-mobil de-a lungul lanțului valoric, pentru a avea un model operațional foarte eficient și concentrat - totul pentru a oferi excelență clienților lor.
1
ofertă
Germanos este un retailer de telefonie mobilă. Compania este specializată în comercializarea de produse și servicii de telefonie mobilă, telefoane fixe, camere foto și video, carduri de memorie, internet. În prezent, Germanos este cel mai mare lanț de magazine de telefonie mobilă din România, deținând un numar de aproximativ 250 de magazine raspandite în toata țara.
1
ofertă
iHunt este o companie romaneasca ce produce, importa si distribuie telefoane mobile rezistente, smartphone, produse de vanatoare si diverse electronice.
1
ofertă
EuroGsm, partener strategic Orange, este unul dintre cei mai mari retaileri din domeniul telecom, cu o vechime de 18 ani pe piaţă şi o reţea de 113 magazine în 81 de oraşe. Prin intermediul shop-ului online, EuroGsm aduce pe piaţă cele mai noi tendinţe în domeniul comunicării mobile, telefoane de ultimă generaţie şi accesorii.