1
ofertă
EasyBe este platforma destinată celor care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat și se dorește a fi un sprijin în reținerea mai ușoară a noțiunilor predate la clasă sau acumulate prin studiu individual.
1
ofertă
O companie tanara si de perspectiva ce ofera servicii de IT&C, si care pune accentul pe valoare si calitate. Servicii oferite: webdesign,gazduire web, seo, email marketing, dezvoltare aplicatii software, asistenta achizitie echipamente pentru structura IT, retelistica.
1
ofertă
Invata de la cei mai buni - invata inteligent. invatinteligent.ro este cea mai moderna platforma de elearning din Romania ce reuneste traineri si experti renumiti din Romania. Cursurile sunt in format video.
1
ofertă
Leadmagnet este o agentie de marketing online avand ca principalele produse două servicii, respectiv creare site special conceput pentru marketing afiliat și creare site special conceput pentru a vinde. Aceste servicii pot fi completate, la cerere, de servicii precum copywriting, SEO sau Social Media Marketing.
1
ofertă
power.technoweek.info distribuie dispoziti pentru a reduce consumul de electricitate, conceput dupa o tehnologie avansata germana pentru acasă sau chiar pentru zone industriale.
1
ofertă
Retro-Concurs este un proiect ambițios, demarat pentru sprijinirea valorilor românești și a comunității iubitorilor și pasionaților de Dacia. Este singurul concurs care oferă în fiecare an ca premiu cel mare, prin tragere la sorți, o Dacia 1300 complet restaurată. Astfel, a fost lansată revista „Restaurat în ROMÂNIA”, pentru ca fiecare român care o achiziționează, să intre automat în tragerea la sorți, cu o șansă de câștig. “Restaurat în ROMÂNIA” este o publicație de o calitate superioară, realizată cu o deosebită atenție și beneficiind de o grafică impecabilă, ce prezintă poveștile de succes (sau eșec) ale proiectelor de restaurare demarate de iubitorii de mașini istorice din țara noastră.
1
ofertă
Mogo România face parte din grupul Mogo Finance - o companie care oferă împrumuturi ușor de rambursat in conditii transparente. De asemenea, ofera împrumuturi pentru achiziționarea de autoturisme second hand, orice marca si orice vechime pana la 85% din valoarea masinii. Credite rapide on-line pentru masina detinuta de client pana la 75% din valoarea masinii, evaluare gratuita. Răspunsul în 15 minute!