1
ofertă
WatchShop este cel mai mare magazin de ceasuri originale din România, comercializând peste 5000 de modele de ceasuri de la 40 de branduri recunoscute internaţional precum Tissot, Swatch, Seiko, Citizen,Guess, Ck, Sector, Casio, Timex şi multe altele. Ei oferă şi posibilitatea de plată în 12 rate, facând accesibilă tuturor achiziţionarea de produse.
1
ofertă
Biro reprezintă o sursă confortabilă, facilă şi mai ales de încredere pentru achiziţionarea unui cadou sau a unui ceas autentic. Lansat în octombrie 2008, Biro a reuşit să câştige încrederea clienţilor săi prin seriozitate, prin calitatea produselor şi a serviciilor oferite şi prin preţuri accesibile tuturor. Toate produsele achiziţionate de pe acest site vin însoţite de certificat de garanţie în limba română şi sunt livrate cu factură fiscală, garantând autenticitatea produselor.
1
ofertă
Cautceas s-a nascut din pasiunea pentru ceasuri de mână a unei echipe tinere şi ambiţioase, ce doreşte să satisfacă dorinţele clienţilor cu produse şi servicii de calitate, dar şi cu preţuri accesibile. La momentul actual, Cautceas a devenit unul dintre cele mai apreciate magazine online, specializat în vânzarea ceasurilor de mână.
1
ofertă
Meli Melo este lider pe piața accesoriilor de modă din România de 14 ani și oferă soluții de stil cu ultimele tendințe internaționale . La Meli Melo puteți gasi cea mai mare gamă de accesorii de modă, de la coliere, cercei, inele și până la pălării, genți, curele dar și bijuterii din argint si placate cu aur.
1
ofertă
Fie ca te va atrage o bijuterie handmade ori o decoratiune incarcata cu emotii, nascute din imaginatia unor artizani cu traditie indelungata, Roxanne's te face sa simti gustul pentru rafinat, unic, frumos si vei gasi acele produse prin care sa iti poti transmite sentimentele sau care te vor ajuta sa iti pui in valoare frumusetea naturala.
1
ofertă
Crono24 va ofera o vasta gama de marci de ceasuri calitative, la cel mai mic pret posibil ce pot constitui o sursa facila si mai ales de incredere pentru achizitionarea unui ceas. Magazinul crono24 online vine sa ofere acelor persoane interesate de ceasuri, posibilitatea de a achizitiona un ceas chiar si in localitatile din tara unde nu exista magazine de profil, dorind ca toti clientii sa fie multumiti atunci cand primesc un produs comandat din magazinul lor si sa obtina in acest fel increderea si recomandarea acestora. 
1
ofertă
Secundar este unul dintre principalii furnizori pe piata online a unei game diversificata de produse : ceasuri, parfumuri, cosmetice, bijuterii. Ei sunt o echipa profesionista, tanara, dinamica si dornica de noi provocari. Scopul Secundar este acela de a se deosebii de ceilalti prin oferta de produse si servicii competitive, sperand astfel sa construie un parteneriat de afaceri pe termen lung cu dumneavoastra . Principalul ideal pentru acestia este satisfactia clientului.
1
ofertă
Rankine este o companie infiintata in anul 2000, din acest an distributor oficial  al brandului de ceasuri Daniel Klein in Romania. Comercializeaza peste 1000 de modele de ceasuri din stoc propriu, cat si in cele 16 magazine aflate in cele mai importante orase din tara.
1
ofertă
Descoperiţi în magazinul online La Femme Coquette toate acccesoriile perfecte pentru orice ţinută: elegantă, casual sau sport. Bucuraţi-vă de privilegiul de a vă cumpara dumneavoastră sau a oferi prietenilor bijuterii din argint unice care să vă reprezinte.
1
ofertă
Pretzmic şi-a inceput activitatea în martie 2012 în Cluj-Napoca, devenind pe parcurs una din firmele de top în ceea ce priveşte comercializarea de ceasuri pe platforma online din România, urmărind continuu tendinţele modei şi gusturile clienţilor. Produsele lor sunt atent selecţionate astfel încât să îndeplinească standardele de calitate.
1
ofertă
Yvybags reprezinta o companie cu o traditie de familie de peste 40 de ani in domeniul marochinariei, care s-a ridicat intotdeauna la cele mai inalte standarde calitative. Dragostea pentru aceasta meserie nobila, pasiunea pentru calitate, relatia aproape personala cu femeile care folosesc produsele Yvybags au facut ca ei sa se dezvolte de-a lungul timpului, devenind astfel un brand de incredere. Societate cu capital privat integral romanesc si cu peste 40 de ani de traditie, Yvybags s-a impus pe piata prin calitate si un design atractiv al posetelor de zi, al plicurilor de zi si plicuri de seara ce urmeaza intotdeauna liniile elegante ale ultimelor tendinte internationale. Departamentul de productie este alcatuit din mesteri artizani care ajutati de linia de utilaje performante cu care este dotata fabrica executa cu multa pricepere si maiestrie produsele. 
1
ofertă
bijutrend este un magazin online de bijuterii fashion, coliere, brățări, cercei, inele. Bijutrend.ro comercializează ultimele tendințe in materie de bijuterii,cercei și accesorii de o calitate ireprosabila și la preturi accesibile.
1
ofertă
Ecowear va pune la dispozitie un nou concept: ceasurile lor sunt unice, iar in spatele acestor modele “necomerciale” se află o întreagă poveste legând în acelaş timp prietenii, astfel toate componentele ecowear, sunt prelucrate în toată lumea. Toate eşenţele de lemn sunt prelucrate în America de Sud & Centrală (exceptând bambusul prelucrat în China), brăţările din piele de bovină precum şi cele buffo sunt prelucrate în Africa, iar mecanismele sunt aduse din Asia (Japonia), ca în final toate aceste elemente să creeze un design unic , un ceas aparte un ceas care are întradevăr ceva de spus!
1
ofertă
District 925 este un magazin online de bijuterii din argint 925, bijuteriile lor avand un design special, modelele sunt diversificate, elegante sau casual, pentru orice tinuta.
1
ofertă
Chrono12 este un magazin online de ceasuri 100% originale. Gama de produse conţine peste 4 000 de modele de ceasuri, cutii pentru ceasuri şi bijuterii. Produsele comandate se livrează prin curier în maxim 5-6 zile lucrătoare.
1
ofertă
Manier.ro este magazin online de genţi şi accesorii cosmetice. Manier.ro oferă o gamă largă de produse din piele naturală 100%, de o calitate superioară, importate din Italia, precum genţi din piele naturală pentru femei şi pentru bărbaţi, curele şi portofele din piele şi produse cosmetice naturale, produse pentru aromaterapie şi ambient, importate din Olanda.
1
ofertă
Rankine este o companie înfiinţată în anul 2000, fiind un retailer şi distribuitor a mai multor branduri: Orient, Atlantic, Casio, Fossil, Bulova, Appella, Q&Q, Ceasuri de argint, Rhythm. Din acest an ei sunt şi distribuitori oficiali ai brandului de ceasuri Daniel Klein în Romania.
1
ofertă
we-wood este o companie înfiinţată în 2009, deţinând exclusivitatea în România pentru brand-ul We-Wood. We-wood este liderul de piaţă pe segmentul de cesuri de mână realizate din 100% lemn. Acest concept a apărut în Statele Unite şi a devenit în scurt timp cel mai renumit brand de ceasuri din lemn din lume.

Cele mai vizitate magazine online