1
ofertă
Etihad Airways a luat naştere in Iulie 2003 pentru a servi nevoia de deplasare în cadrul Emiratelor Arabe Unite, însă a devenit în scurt timp o companie aeriană recunoscută în intreaga lume. Dorinţa lor este aceea de a-i îmbia pe călători cu ospitalitatea araba şi de a oferi servicii de cea mai înalta calitate la preţuri accesibile.
1
ofertă
Grupul Britannia Hotels este alcătuit din 42 de hoteluri din Marea Britanie, ce oferă turiştilor cazare în peste 8000 de camere. Hotelurile se află în resorturi situate pe malul mării, în apropierea aeroporturile cele mai importante sau în regiuni turistice recunoscute. Preţurile sunt competitive, oferind clienţilor acces la diverse restaurante, pub-uri si spa-uri.
1
ofertă
Best Western Hotels Marea Britanie deţine 280 de hoteluri în întreaga Marea Britanie, fiecare cu propriul său farmec, caracter şi personalitate. Aici puteţi găsi hotelul perfect pentru o călătorie de afaceri sau un concediu de odihnă. 
1
ofertă
Design Hotels reprezintă o gamă atent selecționată formată din 200 de hoteluri din 40 de tari. "Mai mult decât hoteluri" este deviza Design hotels care cred câ fiecare are o poveste originalâ ce trebuie spusâ.Design Hotels îi reprezintă pe cei care caută experiențe autentice, dar si pe acei călători care vor să descopere lucruri noi. 
1
ofertă
Swiss International Air Lines este o companie reprezentativă pentru traficul aerian Elvetian, ce menține valorile naționale dedicându-se clienților astfel încât aceștia să aibă parte de servicii și produse de cea mai înalta calitate. Swiss International Air Lines este un sinonim pentru valorile tradiționale elvețiene, compania furnizând produse și servicii de cea mai înaltă calitate posibilă .
1
ofertă
Czech Airlines este linia aeriană naţională a Republicii Cehe, având zboruri către toate destinaţiile din Europa. Cu o tradiţie de peste 80 de ani, această companie se face totuşi remarcată prin serviciile sale moderne şi de înaltă calitate.
1
ofertă
Fly Go este agenţia de turism aproape de călători, specializată în găsirea celor mai noi oferte pentru bilete de avion ieftine şi zboruri low cost, către orice destinaţie cu aeroport. Fie că sunteţi în căutarea unei oferte de zboruri low cost spre o destinaţie anume, a unor bilete de avion ieftine pentru o vacanţă completă sau doriţi să alegeţi servicii de închirieri auto, veţi găsi toate aceste facilităţi într-un singur loc, simplu şi rapid, cat aţi spune Fly Go!
1
ofertă
Reduceri Turism este o agentie de turism online specializata pe calatoriile de tip City Break. Sursele de productie "first hand" si contractele negociate le garanteaza tarife imbatabile pentru majoritatea destinatiilor europene.
1
ofertă
Pe Laterooms.com puteti face rezervari online, aici aflandu-se o gama deosebit de larga de proprietati si hoteluri in destinatii de top Europene. De la serujuri la castele pana la citybreak-ul perfect la hotelul din centrul orasului sau apartamentul unde stiti sigur ca nu veti fi deranjati, oricare ar fi alegerea pe laterooms gasiti tarifele ideale.
1
ofertă
Sercotel Hotels este unul dintre principalele hoteluri din Spania. La momentul actual aceştia deţin peste 150 de hoteluri localizate în mai bine de 70 de destinaţii diferite din Spania, Portugalia, Andorra şi Portugalia. Premiza lor este de a crea o conexiune între clienţi şi hotelurile lor, prin oferirea de servicii de calitate excelentă la preţuri accesibile.